Lolah

18/6 nieuwe filmpjes!

Liefdevol thuis gezocht bij een baasje met ervaring voor Lolah. Lolah lag al een paar dagen bewegingloos op dezelfde plek op straat toen de hulp van Eszter werd ingeroepen. Eszter heeft haar direct naar de dierenarts gebracht waar bleek dat Lolah beide achterpoten had gebroken. Ze is geopereerd en heeft nu metalen plaatjes in beide achterpoten. Deze kunnen blijven zitten, een nieuwe operatie is niet nodig.

Lolah is een middelgrote teef van 54 cm hoog, haar leeftijd is geschat op drie jaar oud. Haar vacht ziet er nu niet mooi uit en dan is ze ook voor de operatie deels geschoren. Desondanks kan je wel zien dat ze een mooie hond zal zijn wanneer haar vacht in een goede conditie is. De kale plek op haar neus zal echter blijven. Vanwege een barbaars bijgeloof is de neus ‘gebrand’, men denkt dat dit bescherming tegen ziektes geeft.

Lolah is een lieve hond en speelse hond. Het lijkt er wel op dat het leven haar tot nu toe niet veel goeds heeft gebracht. Daarom hopen we een geweldige baas te vinden zodat voor haar het leven ook de moeite waard wordt. Ze is klaar om te reizen. Neem bij serieuze interesse in Lolah contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

 
«
»