Lola

Lola is de moeder van Haiduc en Brenda. Ze is een slim teefje. Hoogdrachtig heeft ze een plek bij een pension gevonden waar ze haar pups kreeg. Hoewel de eigenaren Brenda daar niet wilde hebben, heeft ze daar eten gekregen van gasten. Gelukkig werd er een opvangplek voor het gezinnetje gevonden waar ze goed verzorgd zijn. De pups zijn inmiddels groot genoeg om op eigen pootjes te staan. Nu gaan wij op zoek naar een hele fijne plek voor deze kanjer!

De leeftijd van Lola is geschat op vijf jaar, dan zou ze ergens in 2017 geboren zijn. Ze is 45 cm hoog en weegt 16 kg, een klein middelmaatje. Uiteraard is ze inmiddels gesteriliseerd en gevaccineerd. Lola is een zachtaardig en mooi teefje. Op het onderstaande filmpje zie je hoe haar Roemeense verzorger oefent met het wandelen. Lola vindt het spannend, maar ook leuk! Uiteindelijk rent ze zelfs vrolijk mee.

In Roemeniƫ wordt een start gemaakt met haar opleiding tot huishond, maar we denken dat Lola nog wel veel moet leren als ze naar Nederland komt. Daarom zoeken we voor Lola een geduldige adoptant in een rustige woonomgeving:

  • met genoeg tijd om Lola te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Lola het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 
«
»