Loki

Loki is één van de vele pups die de afgelopen periode door Roemeense rescuers zijn gevonden. Hij is met zijn zusjes vlak bij een drukke weg geboren. Een erg onveilige plek, en helaas hebben niet alle pups het gered. Hoewel er eigenlijk geen plek meer was in haar kleine opvang, heeft Madalina toch het teefje met haar overgebleven pupjes opgehaald toen ze hierover gebeld werd. Ze zijn nu veilig, worden goed verzorgd en het zijn vrolijke, speelse pups. Helaas is er in Roemenië geen toekomst voor de hondjes, we hopen daarom dat het lukt om voor de vier pups geschikte baasjes in Nederland te vinden.

De pups zijn begin 2022 geboren en inmiddels volledig gevaccineerd. Na vijf mei zijn ze oud genoeg om te reizen. De moeder weegt elf kg. Hoewel de vader onbekend is, lijkt het erop dat de pups ook niet zo groot worden. We vermoeden klein tot kleine middelmaatjes. Ze zijn zonder staartje geboren, wat best bijzonder is. Loki is iets minder stoer dan zijn zusjes, bij nieuwe mensen kijkt hij eerst even de kat uit de boom. Als hij je eenmaal kent blijkt hij erg aanhankelijk!

We zoeken voor Loki een adoptant in een niet al te druk huishouden:

  • met genoeg tijd om Loki te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Loki het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 
«
»