Liza (geadopteerd)

24/3 nieuw filmpje! Begin november liepen twee honden ver van de bewoonde wereld langs de weg, waarschijnlijk daar achtergelaten door een eigenaar. Daniela stopte en de twee kwamen gelijk naar haar toe. Ze heeft het teefje en de reu meegenomen en hen de namen Liza en Olly gegeven.

Bij het bezoek aan de dierenarts bleek steriliseren van Liza niet mogelijk omdat ze hoogdrachtig was. Op 22 november is Liza bij Daniela in huis bevallen van vijf pups. Voor de pups zijn inmiddels geweldige huisjes gevonden, het is nu hoog tijd om ook voor Liza op zoek te gaan naar een geweldig baasje, dat heeft ze wel verdiend!

Liza is een lief, sociaal teefje met een prachtige kleur. Ze is een jaar oud, geboren in 2021. Op de schouder meet ze 30 cm en ze weegt 10 kg. Ze kan prima met andere honden en is aanhankelijk voor de mensen die ze kent. Bij nieuwe mensen moet ze eerst even de kat uit de boom kijken. Soms is ze nog wat angstig zijn maar desondanks is ze altijd zachtaardig. Uiteraard is Liza inmiddels volledig gevaccineerd en inmiddels is ze ook gesteriliseerd!

We zoeken voor Liza een geduldige adoptant:

  • met genoeg tijd om Liza te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Liza contact met ons op of vul het adoptieformulier in!