Lili

Leuke, lieve Lili zoekt een eigen familie! Wij vinden haar geweldig, wie boft er straks met dit ontzettend leuke teefje?

De start van haar leven begon helaas niet zo best. Ze had een eigenaar, maar deze kwam door ongelukkige omstandigheden te overlijden. De nabestaanden wilden niet voor Lili zorgen, en zo kwam ze in een public shelter terecht. Zodra Daniela hiervoor de mogelijkheden had heeft ze kleine Lili opgehaald en mee naar huis genomen. Samen met de twee kleine moederloze pups die daar al waren werd ook Lili onder de hoede genomen van het volwassen teefje Rina.

Inmiddels is Lili met Rina en de twee kleintjes verhuisd naar het kleine landje van Daniela. Hier geniet ze enorm van de ruimte en het gezelschap van de andere honden. Volgens het paspoortje zou Lili vier maanden oud zijn, maar Daniela vermoedt dat ze een maand ouder is. Dan zou ze begin mei geboren zijn. Ze is maar klein, mede door haar korte pootjes, op de schouder is ze slechts 28 cm. Ze zal nog wel een beetje groeien. Lili is een ontzettend sociaal teefje en ze kan zelfs al aardig aangelijnd wandelen! Beelden zeggen meer dan woorden, dus kijk vooral naar de leuke filmpjes die van haar zijn gemaakt.

We zoeken voor Lili een leuke familie:

  • met genoeg tijd om Lili te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Lili het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»