Lex

Het beste jongetje van de klas is Lex! Want wie denkt dat een Roemeense hond niet kan luisteren heeft het mis. Door zijn verzorgers wordt Lex namelijk omschreven als de meest gehoorzame hond in de shelter. Niet dat er uitgebreid getraind wordt, maar desondanks reageert Lex erg goed op zijn naam en gaat hij op commando naar zijn plaats. Hij leert gemakkelijk en wil graag zijn best doen.

Lex is een vrolijke, speelse en actieve jonge reu van ongeveer twee jaar oud. Last van angsten heeft hij niet. Hij is zogezegd een allemansvriend en hij krijgt erg graag aandacht. Spelen of knuffels, hij houdt er allemaal van. Spelen in het water vindt hij helemaal het einde, het liefst met andere honden want die zijn ook leuk!

Met 61 cm hoogte op de schouder is Lex ongeveer zo groot als een flinke labrador. Hij is ook best een sterke jongen. Lex is gecastreerd en helemaal klaar voor vertrek naar NL!

Ondertussen wacht Lex al een jaar op zijn enkeltje geluk. Er wordt nu goed voor hem gezorgd, maar hij zit wel bijna hele dagen in een kennel. Geen plek voor een energieke hond als Lex. We hopen dat hij niet lang meer hoeft te wachten op die ene leuke baas. Wat zoeken we voor Lex? Een actieve baas die na de gewenningsperiode leuke dingen gaat ondernemen met Lex. Die hem meeneemt op fijne lange wandelingen, zwemmen en misschien mee naast de fiets. Een baas die het leuk vindt om aan de slag te gaan met de hond, bijvoorbeeld met leuke en leerzame trainingen op de hondenclub. Een liefdevolle baas in een comfortabel huis met een tuin. Deze baas krijgt een hele fijne hond aan Lex.

 

 

 

 

 
«
»