Leo

Thuis met tuin gezocht voor Leo!

Leo is een prachtige Roemeense mix van twee jaar jong. Hij verblijft sinds pup in Nederland. Zijn baasje ons gevraagd een ander thuis voor hem te zoeken.

Zijn huidige baasje schrijft ons dat Leo een grote, vriendelijke reus is die veel van spelen houdt. Hij houdt ook enorm van lange wandelingen en kan dan loslopen. Bij een nieuw thuis moet dat uiteraard verstandig geoefend worden als hij helemaal gewend is. Zwemmen, apporteren, hij kan het allemaal. Als er een hond aankomt loopt hij er met veel bombarie op af om vervolgens gezellig te spelen. Naar fietsers wil hij dan wel blaffen en ook al doet hij niks, het is wel even opletten want niet iedere fietser is daar van gediend.

In huis is Leo de rust zelve, mits hij iedere dag zijn energie kwijt kan. Knuffelen en kriebelen vindt hij heerlijk, vooral op zijn buik en borst. Hij kan zonder problemen een poosje alleen thuisblijven en hij is ook gewend aan katten. Bij bezoek kijkt hij eerst de kat uit de boom. Als hij op eigen initiatief kennis kan maken is het al snel goed. Bekenden worden vrolijk begroet. Kinderen blijft hij echter spannend vinden.

Hoewel Leo met 35 kg en een schouderhoogte van 65 cm best een flinke knaap is blijkt hij niet zo’n held te zijn. Hij durft niet over laminaat te lopen en rare objecten buiten zoals scooters en vuilcontainers zijn ook eng. Door geluidjes en hondengeblaf kan hij overprikkeld raken.

De geboortedatum van Leo is gezet op 5 januari 2021. We zoeken voor hem een adoptant die van wandelen houdt, zonder kinderen en in een rustige woonomgeving. Heeft u interesse in deze lieve hond? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ter adoptie sinds 17-8-23

 

 

 

 
«
»