Laky

Bichon-mix Laky heeft veel meegemaakt want zijn kaak is afgebroken. Er missen wat tanden en een gedeelte van zijn kaak. Qua eten lukt alleen natvoer, verder hangt zijn tong altijd naar buiten. Daarom is zijn mond gevoelig voor infecties en moet goed in de gaten worden gehouden. Laky is een erg rustig hondje, hij is sociaal maar blijft graag op een afstandje alles rustig bekijken. Zijn leeftijd weten we niet, dat wordt altijd bekeken aan de hand van het gebit. Echter denken we dat het nog een jonge hond is.
Als er een adoptant voor Laky is dan zal hij worden gecastreerd.

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

In verband met het Corona virus is reizen vanuit Roemenië ingewikkelder. Momenteel is het door de strenge regels op straat in Roemenië niet mogelijk voor Marius om de honden naar de dierenarts te brengen voor de laatste checks en inentingen. De verwachting is dat deze hond pas na half juni de mogelijkheid heeft om naar Nederland te komen. Reserveren kan wel alvast!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

 

 
«
»