Lady

Lady is samen met haar broer Spot gevonden en bij één van onze rescuers in de regio Harghita terecht gekomen. Ze waren een maand of drie oud. Broertje Spot werd al snel geadopteerd en woont alweer een tijdje bij zijn familie in Nederland. Helaas kwam er niemand voor lieve Lady en is zij opgegroeid in de shelter in de bergen van Harghita.

Haar verzorgers schrijven ons dat Lady een erg fijne hond is met een rustig temperament. Ze komt graag in huis, is vriendelijk, zachtaardig, aanhankelijk, kortom geweldig gezelschap! Met de andere honden in de opvang kan ze het prima vinden. Een drukke woonomgeving is Lady niet gewend, dus we zoeken wel een rustige plek voor haar.

Lady is vermoedelijk eind oktober 2021 geboren. Ze is een grote middelmaat met een beetje stoere, prachtige uitstraling. Ze is inmiddels gesteriliseerd en helemaal klaar voor haar enkeltje geluk.

We zoeken voor Lady een geschikte adoptant

  • met genoeg tijd om Lady te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met aantoonbare ervaring en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • in een rustige leef / woonomgeving;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Lady contact met ons op voor meer informatie of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 
«
»