Jessy

Ervaren baasjes gezocht voor Jessy!

Jessy verblijft al eventjes in Nederland. Helaas kan ze door omstandigheden waar zij niets aan kan doen niet langer bij haar huidige baasje blijven. Daarom gaan we op zoek naar een heel goed thuis voor deze jonge hond!

Jessy is een enorm lieve hond van twee jaar jong. Haar schouderhoogte is 45 cm. Ze is dol op puzzelen en spelletjes, ze is een slimme dame! Ze gaat graag mee naar buiten en loopt keurig mee aan de lijn. Ook kan ze prima mee in de auto.

Desondanks zijn er een aantal aandachtspunten waar een nieuwe baas mee aan de slag zal moeten gaan. Jessy vindt het moeilijk om alleen te zijn. Dit zal haar echt in alle rust en met voldoende tijd stap voor stap aangeleerd moeten worden. Daarnaast kan ze angstig reageren op vreemde mensen (vooral mannen!) en vreemde dieren. Visite veroorzaakt daarom veel stress bij Jessy waardoor ze uitvalgedrag kan laten zien. Haar nieuwe baasjes moeten weten hoe ze met deze emoties van Jessy om moeten gaan.

Jessy is geopereerd aan een patella luxatie. Hierdoor kan haar achterpoot wat stijf zijn als ze een poosje heeft gelegen. Als ze een paar minuten in beweging is, loopt ze weer als een kievit! Ze krijgt hypoallergeen voer omdat ze van ander voer dunne ontlasting krijgt.

We zoeken voor Jessy een rustig en liefdevol thuis, bij geduldige baasjes met kennis over buitenlandse honden. Jessy is te bezoeken in Naaldwijk.

Haar geschiedenis: Jessy is samen met 3 zusjes op straat gevonden in Roemeniƫ.

 

 
«
»