Jayla

Jayla verbleef in het asiel in Targu Mures waar 160 honden zitten. De honden leven hier in groepen in kleine, donkere en oncomfortabele kennels.. het is geen leven voor een hond. Onze rescuer Timea heeft een paar honden uit het asiel meegenomen, de eerste stap naar een betere toekomst. Jayla was één van de gelukkigen!

In de opvang verblijft Jayla met andere honden in een kennel. Nog steeds niet ideaal, maar ze wordt goed en liefdevol verzorgd. Jayla is sociaal en speels met de andere honden. De aandacht die ze van haar verzorgers was in het begin een beetje spannend, maar ze genoot er wel gelijk van. Inmiddels gaat dat ook alweer een stuk beter. Ze is zachtaardig en lief in het contact. Jayla is vermoedelijk rond het najaar van 2021 geboren. Met een gewicht van 13 kg is ze een klein middelmaatje.

Jayla is een plaatje om te zien. Heel bijzonder is dat ze kan ‘glimlachen’ met haar voortanden bloot (zie onderstaand filmpje). Het ziet er erg leuk uit, maar het kan betekenen dat ze de situatie een beetje spannend vindt. We vermoeden dat Jayla erg zal moeten wennen aan onze drukke samenleving, maar we gunnen haar enorm een comfortabel en liefdevol thuis. We zoeken daarom een speciaal huisje voor haar, een rustig huishouden in een rustige woonomgeving en een goed afgesloten tuin. Bij voorkeur is er al een stabiele hond aanwezig. Haar toekomstige baasje heeft veel geduld en kan Jayla goed begeleiden als ze angstig op haar nieuwe leefomgeving reageert. Haar baasje zal een lieve vriendin krijgen aan Jayla.

Heeft u serieuze interesse in Jayla en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»