Irina

Irina is één van de vijf pups welke met de moeder zijn gevonden op een bedrijfsterrein. De honden zijn gevoerd door de medewerkers van het bedrijf. De pups hebben hierdoor goede ervaringen opgedaan en gedragen zich in Roemenië ook vrij naar mensen. De pups zijn meegenomen en bij verschillende adressen ondergebracht. De moederhond bleef echter angstig. Zij mag op het terrein blijven waar zij ook in de toekomst gevoerd zal worden door de mensen die daar werken. Ze wordt uiteraard wel gesteriliseerd zodat ze niet nog meer ongewenste pups op de wereld kan zetten.

Helaas kon Irina niet bij haar zusje en broertjes ondergebracht worden. Gelukkig zijn er wel andere honden in de opvang want Irina kan het heel erg goed vinden met andere honden. Ze is een zachtaardige hond die bij een eerste ontmoeting eerst de kat uit de boom kijkt. Als je eenmaal haar vertrouwen hebt blijkt ze erg aanhankelijk en knuffelig. Kijk eens naar het eerste filmpje, het lijkt wel of ze glimlacht! Irina kan nog niet aangelijnd wandelen, maar ons is verzekerd dat het oefenen hiermee binnenkort opgepakt wordt.

De pups zijn geboren op 2 april 2022. De verwachting is dat ze uitgroeien tot middelmaatjes. Inmiddels zijn ze volledig gevaccineerd en oud genoeg om te reizen..

We zoeken voor Irina een adoptant:

  • met genoeg tijd om Irina te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Irina het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 
«
»