Hilda

7-7-23 Hilda is een heel lief, zachtaardig teefje. Het maken van de foto’s vond ze een beetje spannend. Haar verzorgers vertellen dat ze steeds meer uit haar schulp kruipt. Ze vond ons bezoek toch ook leuk want ze kwam steeds nieuwsgierig kijken. Hilda is een leuk teefje voor een geduldig baasje.

26-5-23 Hilda, Helga en de pups Heidi en Hayo zijn met zijn vieren gevonden bij een verlaten huis. Vanwege de kleur is er een vermoeden dat Hilda de moeder is van de twee zwarte pups, maar dat weten we niet zeker. De vier zijn meegenomen door de vrijwilligers van Harghita. Vanwege zijn verwondingen werd Hayo ondergebracht bij een particulier adres, de andere drie verblijven nu in de kleine shelter van Ioana.

Hilda is een erg leuk teefje om te zien, ze heeft prachtige bruine ogen, grappige oortjes en een mooie dikke staart. Met een hoogte van 38 – 40 cm is ze een compact middelmaatje. De dierenarts heeft haar leeftijd op ongeveer anderhalf jaar geschat, dus dan zou ze rond het einde van 2021 geboren zijn. Hilda is een lief teefje en speels teefje, maar ze is erg bescheiden. Ze houdt zich wat op de achtergrond en met vreemden kijkt ze eerst de kat uit de boom. Ze is inmiddels gesteriliseerd en de entingen zijn op orde, helemaal klaar dus voor een fijn thuis.

We zoeken voor lieve Hilda een gouden mandje bij een geduldige adoptant

  • met genoeg tijd om Hilda te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Hilda het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»