Helga

7-7-23 Helga heeft een rustig temperament en krijgt van knuffelen geen genoeg. Poseren vond ze spannend, dus we hebben foto’s in de shelter gemaakt. Ze moet nu in de tijd die ze dagelijks uit de kennel is delen met de andere honden. Hopelijk krijgt ze ooit haar eigen baasje waarmee ze eindeloos kan knuffelen.

26-5-23 Hilda, Helga en de pups Heidi en Hayo zijn met zijn vieren gevonden bij een verlaten huis. De vier zijn meegenomen door de vrijwilligers van Harghita. Vanwege zijn verwondingen werd Hayo ondergebracht bij een particulier adres, de andere drie verblijven nu in de kleine shelter van Ioana.

Door haar doorsnee uiterlijk zal Helga misschien niet zo snel opvallen. Dat is ontzettend jammer, want ze is een heel erg lieve hond. Ze is altijd daar te vinden waar de verzorgsters zijn, want Helga houdt enorm van aandacht en knuffelen. Ze wordt zelfs de liefste hond van de shelter genoemd!
De dierenarts heeft de leeftijd van Helga op ongeveer anderhalf jaar geschat, dus dan zou ze rond het einde van 2021 geboren zijn. Met een hoogte van 48 cm is ze een mooie middelmaat.

Helga is gesteriliseerd en volledig gevaccineerd. Wie valt voor deze aanhankelijke dame? We zoeken voor haar een adoptant

  • met genoeg tijd om Helga te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Helga het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 
«
»