Haiduc

De moeder van Haiduc en Brenda dook in augustus op bij een pension. De eigenaren wilden haar daar niet maar ze ging niet weg en zette twee pups op de wereld. Het gezinnetje heeft te eten gekregen van gasten tot Monica een opvangadres voor de honden had gevonden. Inmiddels zijn de pups groot genoeg voor een eigen baas waarmee ze de wereld verder kunnen ontdekken!

Haiduc en Brenda zijn prachtige pups om te zien. Ze zijn in augustus 2022 geboren. Moeder Lola is een klein middelmaatje, maar het ziet ernaar uit dat de pups iets groter worden. Een flinke middelmaat wellicht? We kennen de vader niet, dus zeker weten doen we het niet. De verzorgster van de pups schrijft ons dat broer en zus erg leuke pups zijn; actief, aanhankelijk en ondernemend. Ze kunnen het uitstekend vinden met andere honden en spelen graag. Ze zijn ook gewend aan katten.

22/2 Update: Zus Brenda is inmiddels geadopteerd en geniet nu in Nederland van het leven als huishond. Voor Haiduc zoeken we nog een fijne plek. Hij vindt het erg leuk om te wandelen, maar het lopen aan de lijn is nog moeilijk. Zijn verzorgster gaat hier de komende periode verder mee oefenen. Haiduc weegt nu 16 kg.

We zoeken voor Haiduc een adoptant:

  • met genoeg tijd om Haiduc te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Haiduc het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.