Griffin

Griffin is medio 2021 door Emily op straat gevonden. Hij leek gewond en volgens buurtbewoners lag hij er al even. Griffin is naar de dierenarts gebracht waar hij alle benodigde zorg heeft gekregen. Ook is hij inmiddels volledig ingeënt en gecastreerd. Griffin verblijft nu in de tuin bij een opvangadres, in afwachting van een thuis voor altijd. Hier krijgt hij helaas weinig aandacht, we hopen daarom dat hij snel kennis kan maken met zijn baasje voor altijd.

Het lijkt erop dat Griffin een herdermix is, maar dat weten we niet zeker. Hij is een speelse en zeer actieve hond. Hij houdt van hard rennen en is goed te trainen. Naar mensen toe is hij een sociaal, speels en aanhankelijk, hij is een baasgerichte hond. In de omgang met andere honden kan hij prima met teefjes, andere reuen vindt hij niet altijd oké. Voor geïnteresseerden is het goed om te weten dat hij jachtinstinct heeft. Kippen, eenden, ganzen zijn niet veilig in zijn buurt. Beter heeft zijn toekomstige familie geen kleine huisdieren of katten.

Griffin is geboren in 2020.

We zoeken voor Griffin een adoptant:

  • met genoeg tijd om Griffin te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die ervaring heeft met herdershonden;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Griffin contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 
«
»