Gina

Het dierenleed houdt niet op.. Alina kreeg een telefoontje over een klein, hongerig en kreupel hondje wat verloren op straat liep. Alina heeft zich ontfermd over het hondje en heeft haar Gina genoemd. De eerste nacht bij Alina kreeg Gina een toeval. Ze is de volgende dag door de dierenarts onderzocht en heeft medicatie tegen epilepsie gekregen. De dierenarts heeft ook naar het pootje van Gina gekeken. Vermoedelijk loopt ze kreupel vanwege een oude breuk, er worden nog foto’s van gemaakt zodat we duidelijkheid krijgen over wat er precies aan de hand is.

Bij Alina thuis blijkt Gina een lief hondje. Ze kan aan de riem lopen en doet haar behoefte netjes buiten. Gelukkig heeft ze geen toevallen meer gehad. De dierenarts heeft de leeftijd van Gina op 3 jaar geschat en ze is ongeveer 35 cm hoog.

Voor Gina wordt een liefdevol thuis gezocht. Geïnteresseerden moeten zich realiseren dat ze waarschijnlijk epilepsie heeft en dat de ernst hiervan nu niet duidelijk is. Het kan zijn dat Gina hiervoor medicatie moet blijven gebruiken en het is niet uitgesloten dat ze vaker aanvallen zal krijgen. We hopen natuurlijk dat de ernst mee zal vallen, maar haar toekomstige baasje moet de impact van epilepsie bij een hond niet onderschatten.

Momenteel is het nog onzeker of Gina het medisch gezien aan kan om naar Nederland te reizen. Er zijn al een aantal aanmeldingen voor haar.

 

 

 

 
«
»