Gheor

Vol energie, speels en dol op aandacht. Deze lieverd van 1 jaar oud is ter adoptie. Wie zet z’n hart en huis open voor deze lieve schat?
Gheor  heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij is gered op de dag van St. George. Hij is gevonden toen hij 2 maanden oud was, zonder kracht, slechte bloedwaardes. Marius heeft zijn leven gered. Nu zit Gheor is de shelter, een slecht leven. Alsnog.

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

In verband met het Corona virus is reizen vanuit Roemenië ingewikkelder. Momenteel is het door de strenge regels op straat in Roemenië niet mogelijk voor Marius om de honden naar de dierenarts te brengen voor de laatste checks en inentingen. De verwachting is dat deze hond pas na half juni de mogelijkheid heeft om naar Nederland te komen. Reserveren kan wel alvast!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

 
«
»