Fuzo

Haar naam heeft ze te danken aan het touw wat om haar nek zat toen ze werd gevonden, Fuzo. Het touw was helemaal in haar nek ingegroeid en had een diepe wond in haar hals gemaakt. We hebben één foto hiervan geplaatst, de rest zullen we u besparen. Gelukkig heeft Ioana Fuzo onder haar hoede genomen en zo kreeg Fuzo alle medische zorg die ze nodig had. Ze is nu helemaal genezen en inmiddels ook gesteriliseerd en gevaccineerd.

Ioana schrijft ons dat Fuzo een hele fijne hond is. Ze begrijpt niet dat ze door haar baas op straat is achtergelaten. Fuzo is gek op mensen en is een speelse en actieve hond. Met andere honden kan ze het ook uitstekend vinden. In de opvang wordt veel met Fuzo ondernomen, wat hartstikke fijn is als voorbereiding op het leven als huishond. Ze kan keurig aangelijnd wandelen en is braaf als ze mee mag in de auto. Fuzo is een mooie middelmaat, haar leeftijd is geschat op twee à drie jaar oud.

Kijk voor een goed beeld over Fuzo vooral ook naar de filmpjes die we van haar kregen. Op een paar filmpjes zie je dat Fuzo losloopt bij het uitlaten. Dat dit in Roemenië goed gaat wil niet automatisch betekenen dat Fuzo ook in onze drukke samenleving los kan lopen. Het loslopen kan in Nederland pas geoefend worden als Fuzo volledig gewend is. Als het zover is bespreken wij graag met u hoe u dit op een verantwoorde manier kan oefenen.

We denken dat Fuzo een geweldige vriendin is voor haar toekomstige baasje. We zoeken voor haar een adoptant:

  • met genoeg tijd om Fuzo te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Fuzo het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.