Fox

Vijfsterrenmandje gezocht voor bijzonder lief en zachtaardig teefje! De achtergrond van Fox is niet helemaal duidelijk, maar ze verscheen hoogdrachtig in iemands tuin. Daar kreeg ze twee pups waarvan er eentje het heeft gehaald. Voor de pup was interesse, maar niemand wilde voor het teefje zorgen. Zodoende kwam Fox in de kleine opvang van Daniela waar ze wel welkom was.

In het begin was Fox best angstig, maar het vertrouwen in haar verzorgster groeide snel. Nu kan Daniela ‘lezen en schrijven’ met Fox. Ze is enorm aanhankelijk en kan keurig aangelijnd wandelen, kijk maar eens naar de onderstaande filmpjes. Vreemde mensen en vooral mannen zijn echter nog steeds erg spannend voor Fox, als ze de kans krijgt rent ze ervoor weg. De verwachting is dat ze zich met veel geduld hierin nog veel kan ontwikkelen, mits ze goed wordt begeleid. Met andere honden kan Fox het uitstekend vinden, ze is speels en sociaal. Katten schijnt ze echter minder leuk te vinden.

De leeftijd van Fox is geschat op vier jaar, geboren in 2018. Ze weegt 8 1/2 kg en is ongeveer 40 cm, een klein dametje dus.

We zoeken voor dit mooie en zachte teefje een bijzonder thuis. Een thuis waar weinig aanloop is in een rustige omgeving, zonder mannen, geen jonge kinderen. Haar toekomstige baasje heeft een zachte hand van opvoeden en kan Fox goed kan begeleiden zodat haar vertrouwen kan groeien. Het zou voor Fox ontzettend fijn zijn als er al een stabiele hond aanwezig is.

Bent u helemaal gevallen voor dit lieve meisje? Vul dan het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 
«
»