Fipo

Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat Marius Fipo met zijn moeder en vijf broertjes heeft gevonden. De pups waren nog heel erg jong, de oogjes waren nog dicht. Inmiddels hebben zijn broertjes allemaal een thuis gevonden, helaas verblijven Fipo en zijn moeder Kalla nog steeds bij Marius in de shelter.

Fipo is uitgegroeid tot een energieke en speelse jonge hond. Hij kan het heel erg goed vinden met de andere honden in de shelter, mensen vindt hij wat spannend. Hierom zoeken we voor Fipo een geduldige baas die ervaring heeft met buitenlandse honden. Fipo is inmiddels gecastreerd.

Lieve Fipo verblijft in de shelter van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

 

 
«
»