Fetita (gereserveerd)

Bijzonder lieve dame van middelbare leeftijd zoekt een warme mand!

Twee jaar geleden is Fetita door Daniela uit de public shelter gehaald. Net op tijd, want deze lieverd zou anders een dag later geƫuthanaseerd worden. Fetita wordt bij Daniela goed verzorgd. Echter, ze heeft veel honden om voor te zorgen en de ruimte om andere honden op te nemen welke hulp nodig hebben is beperkt. Omdat de omheining niet stevig genoeg is moet Fetita het grootste gedeelte van de dag in een kennel verblijven en kan ze alleen lekker loslopen als Daniela er is. Allemaal redenen om op zoek te gaan naar een geweldige baas voor Fetita, want dat heeft ze zo verdiend!

Fetita is waarschijnlijk een berghond kruising. Ze weegt ongeveer 30 kg, haar leeftijd is geschat op 7 jaar. Fetita is geweldig met de andere honden in de kennel, vreemde mensen zijn een beetje spannend voor haar. Fetita is een zachtaardige en erg lieve hond, ze heeft nog nooit agressief gedrag laten zien.

Inmiddels is Fetita gesteriliseerd en volledig gevaccineerd, helemaal klaar om te reizen! We zoeken voor Fetita een geduldige en lieve baas in een rustige woonomgeving. Een ruime tuin (met een stevige omheining) waar zij lekker rond mag struinen zou geweldig voor haar zijn! Wie geeft haar nog een paar geweldige jaren?