Fetita

In Nederland! Bijzonder lieve dame van middelbare leeftijd zoekt een warme mand!

Fetita is een middelgrote Roemeense kruising. Ze is met haar half afgeknipte oor en een vacht die alle kanten op staat misschien niet de mooiste maar ze is wel de allerliefste. En waar zit schoonheid? Juist, die zit van binnen. En dat zit bij Fetita wel goed! Inmiddels verblijft ze alweer eventjes bij een opvanggezin, dus ze is na alle zware jaren in Roemenië aardig gewend aan het leven als huishond.

Fetita is een zachtaardige, lieve en vrolijke hond. Fetita is makkelijk in de omgang met andere honden en heeft nog best vaak zo haar speelse momenten. Ze is zindelijk, kan een paar uurtjes alleen blijven en loopt netjes aan de riem. Fetita is waaks met een zachte zware blaf. Buiten kan ze soms nog wat jachtinstinct vertonen, maar niet naar alle dieren. We zoeken voor Fetita een geduldige en lieve baas in een rustige woonomgeving. Een ruime tuin (met een stevige omheining) waar zij lekker rond mag struinen zou geweldig voor haar zijn! Wie geeft haar nog een paar mooie jaren? Fetita weegt ongeveer 25 kg, haar leeftijd is geschat op 8/9 jaar.

Haar achtergrond: Ze is door het oog van de naald gekropen, lieve Fetita. Ze verbleef in de public shelter en zou geëuthanaseerd worden. Een dag voor het zover was is ze door onze fijne rescuer Daniela weggehaald, net op tijd. Ze verbleef een tijd in de kleine opvang van Daniela, maar daar deed ze het zo goed dat ze naar Nederland mocht komen.

Fetita is te bezoeken in Capelle a/d IJssel. Neem bij serieuze interesse in deze lieve hond contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 

 
«
»