FayFay zit al haar hele leven op het stukje land waar ze verzorgd wordt door Valentina. Fay is de moeder van Esra, ze zijn allebei ter adoptie.
Fay is een beginnende senior met de mooie leeftijd van 10 jaar. Door haar leeftijd worden de winters steeds zwaarder voor haar. Een rustige hond, die snel tevreden is. Ze houdt er ook van om lekker te spelen op het veld, de weinige momenten dat ze uit haar hok mag. Met de andere honden in de shelter kan zij goed opschieten. Ze veroorzaakt nooit problemen, het is een lief meisje die ervan houdt om aangehaald te worden.
Haar verzorgster ziet als een berg tegen de winter op, oudere honden zijn nu eenmaal kwetsbaar. Ons doel is om een heerlijk warme mand te vinden voor Fay voordat de strenge Roemeense winter z’n intocht doet. ( eventueel samen met haar dochter maar de verwachting is dat het zonder elkaar ook prima zal gaan ).
We zien haar al helemaal liggen, tevreden in een huis, voor het eerst van haar leven. Wellicht bij u? Voorwaarde is een grote dosis liefde en een baasje zonder katten, dat is geen goed idee in combinatie met Fay.
Fay komt volledig gevaccineerd, gesteriliseerd aan, uiteraard met een Europees paspoort en een chip.  Ze verlangt zo naar een eigen plek met comfort, veiligheid, rust en liefde.
Haar mooie schouders meten rond de 45-48 cm. Goed om te weten in verband met de aanschaf van haar mand ;).

Slået op af Puscasu Valentina i Fredag den 7. september 2018