Fallon

Leuke baas gezocht voor Fallon!

Fallon is als pup samen met zijn zusje terecht gekomen bij onze rescuers in Harghita. Het zusje verblijft alweer een tijdje in Nederland, helaas is er nog steeds niemand voor Fallon gevallen. Daar begrijpen we niks van, want Fallon is een hartstikke leuke hond!

De geboortedatum van Fallon is gezet op 5 mei 2021. Hij is uitgegroeid tot een prachtige reu. Fallon is een vrolijke en actieve jonge hond en een plaatje om te zien. In Roemeniƫ heeft een jongen zich al vanaf pup over Fallon ontfermd en komt hem regelmatig ophalen uit de shelter. Fallon mag dan mee wandelen en gaat naar het hondenpark waar ook andere honden zijn. Hierdoor heeft Fallon al veel geleerd! Hij kan keurig aan de riem lopen, is sociaal met mensen en met andere honden. Ook gedraagt Fallon zich keurig naar katten.

Ondanks dat Fallon veel aandacht krijgt van zijn ‘eigen’ vrijwilliger, hopen we dat er nu snel een fijne plek voor hem komt. Hij verblijft immers nog steeds het grootste gedeelte van de dag in een kennel. Dat is geen leven voor een jonge hond..

We zoeken voor Fallon een adoptant:

  • met genoeg tijd om Fallon te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Heeft u interesse in deze leuke jonge hond? Neem dan contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

Op de website geplaatst d.d. 27-7-2021

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»