Faiza

Het lieve teefje Faiza liep in Constanta op straat. Ze was loops en de kans was groot dat ze over een paar maanden een ongewenst nestje zou krijgen. Nog meer dierenleed..
Faiza is naar de dierenarts gebracht voor sterilisatie. Niet ideaal natuurlijk, deze ingreep bij een loopse teef, maar het is gelukkig allemaal goed gegaan. Helaas heeft de persoon die Faiza naar de dierenarts bracht niet meer opgehaald. Zodoende is onze rescuer Madalina gevraagd Faiza op te vangen, maar Madalina heeft eigenlijk helemaal geen plek in haar kleine opvang. Faiza is daar nu wel, maar ze kan er niet blijven. We hopen daarom dat we snel een geschikte plek voor Faiza vinden.

De leeftijd van Faiza is door de dierenarts geschat op vier jaar, dan zou ze in 2019 geboren zijn. Ze is een klein middelmaatje met een gewicht van 12 kg. Op de foto’s is te zien dat Faiza een oog mist. We kennen haar achtergrond niet en hebben geen idee wat er gebeurt is. Madalina schrijft ons dat Faiza een lief een aanhankelijk teefje is.
Faiza is dus gesteriliseerd, nog een paar dagen en het vaccinatieprogramma wordt gestart.

We zoeken voor Faiza een liefdevolle adoptant waar ze bij kan komen van alle narigheid in haar leventje en waar ze alle tijd krijgt om aan haar nieuwe leefomgeving te wennen. Heeft u serieuze interesse in Faiza? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»