Enzo

Lieve Enzo, al jaren zit je in een te drukke kennel. We gaan ons best doen om een thuis voor jou te zoeken.

Enzo is een klein gecastreerd reutje. Vanwege een infectie die hij jaren geleden heeft ondergaan heeft hij een kleine tremor. Die valt weinig op en hij lijkt er ook geen last van te hebben. Enzo weet zich goed te handhaven tussen de andere honden in de kennel. Hij kan soms een beetje stoer doen naar andere reuen. Naar mensen toe is hij aanhankelijk. Vermoedelijk is Enzo geboren rond 2016.

In zijn opvang heeft Marius in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Helaas is er soms zelfs een gebrek aan voedsel voor de honden. Marius haalt veel stakkers van straat en doet alles wat hij kan om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

De foto’s van Enzo zijn al een paar jaar oud. Bij serieuze interesse vragen we uiteraard nieuwe foto’s en filmpjes aan Marius. We zoeken voor Enzo een adoptant:

  • met genoeg tijd om Enzo te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

 

 

 
«
»