Elena

15/8 nieuwe info en filmpje! Nieuw bij de afdeling gevonden voorwerpen.. Elena! Ze zwierf rond bij een fabriek. Daar kon ze niet blijven en zo kwam ze bij de shelter in Harghita terecht.

Haar verzorgsters omschrijven Elena als vriendelijk en vol energie. Ze is erg speels en speelt ook graag met de andere honden in de shelter. In RoemeniĆ« denken ze dat Elena wellicht een kruising is met een Mudi, een klein herdershondenras. Niet alleen vanwege haar looks, maar vooral ook vanwege haar karakter. Er is natuurlijk maar weinig tijd voor individuele aandacht in de shelter, maar toch kan Elena al zit en af op commando. Ze vindt het erg leuk om te ‘trainen’ en ze blijkt een snelle en gehoorzame leerling! Ze geniet overigens ook enorm van de spaarzame uitjes die de vrijwilligers met een deel van de honden maken en dan gaat ze graag het water in.

Momenteel heeft Elena door alle tijd die ze in de kennel zit en een gebrek aan beweging een beetje overgewicht. Maar je kan wel zien hoe mooi ze zal zijn als ze in een goede conditie is. Kortom, Elena is een prachtige, energieke hond van ongeveer een jaar oud.

Voor Elena zoeken we een actieve baas die waarmee ze, na alle tijd die ze nodig heeft om te wennen, samen de wereld verder kan gaan ontdekken. Neem bij serieuze interesse in deze prachtige hond vooral contact met ons op.

 

 

 

 
«
»