Egon

15/8 nieuwe foto’s en filmpje!

Bij onze rescuers in Harghita verblijft sinds het voorjaar deze knappe jonge reu, Egon! Hij is van straat gehaald, hoe hij daar terecht is gekomen kunnen we alleen naar raden.. Van zijn achtergrond is dus niets bekend. We zien nu een heel erg vrolijke jonge hond die aanhankelijk is en erg speels met andere honden! Hij kan het prima met de andere honden in de shelter vinden, als er maar gespeeld kan worden! Zijn verzorgers zijn begonnen met hem voor te bereiden op een fijn leven als huishond. Op één van de filmpjes kan je zien dat het wandelen aan de lijn spannend voor hem is, maar hij doet wel zijn best!

De leeftijd van Egon is geschat op anderhalf jaar jong, geboren rond eind 2020. Hij is 50 cm hoog en weegt 18 kg, een mooie middelmaat! Egon is gecastreerd en gevaccineerd. Nu nog een fijne familie vinden waarmee hij in zijn eigen tempo de wereld verder kan ontdekken en mag genieten van alle liefde en comfort van een echt thuis!

We zoeken voor Egon een adoptant in een rustige leef / woonomgeving:

  • met genoeg tijd om Egon te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Het zou voor Egon fantastisch zijn als er bij zijn nieuwe thuis al een speels hondenvriendje is! Neem bij serieuze interesse in Egon contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 

 

 
«
»