Ebony

Dankzij Facebook is Ebony nu veilig en wordt ze goed verzorgd. Daniela zag een bericht voorbijkomen waarin stond dat er een kleine pup was gezien bij een verlaten huis waar vaker ongewenste honden gedumpt worden. Omdat niemand reageerde is Daniela haar op gaan halen.

Ebony stapte al snel vol vertrouwen rond tussen de andere honden in de opvang. Ze is heel erg lief en één van de favorieten van Daniela. Helaas heeft Daniela al teveel honden om voor te zorgen en het is echt de bedoeling dat Ebony een eigen thuis gaat krijgen. Er is vast wel iemand die voor deze leuke kleine pluizenbol valt!
De dierenarts heeft de geboortedatum van Ebony op 15 juni gezet. Het vaccinatieprogramma is opgestart en vanaf oktober zou ze kunnen reizen. De ouders van Ebony zijn onbekend, dus we weten niet zeker hoe groot ze zal worden. Daniela denkt dat ze klein blijft of hooguit tot een klein middelmaatje uitgroeit.

Ebony doet het goed op haar Roemeense opvangadres, maar geïnteresseerden moeten zich realiseren dat ze bij adoptie erg zal moeten wennen aan haar nieuwe leefomgeving. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u interesse in Ebony en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»