Donnie

14/1 nieuw filmpje!

Donnie is in 2017 door Marius gevonden, hij was nog een pup. Nu brengt hij al jaren zijn dagen door in een klein en koud hok… wil jij hem een geweldig leven geven? In het begin zal hij best even verlegen zijn maar als hij door heeft dat hij veilig is, zal hij langzaam ontdooien.

Voor Donnie zijn we op zoek naar een ervaren en geduldige hondenbaas (ervaring met buitenlandse honden vereist!) met wie hij op zijn eigen tempo de wereld mag ontdekken. Denkt u de juiste baas voor hem te zijn? Neem dan snel contact op!

Donnie verblijft in de opvang van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

 

 
«
»