Een eigen shelter

🆘❌HULP GEVRAAGD ❌🆘

🛠⚒🔨UPDATE SHELTER ALINA🔧⛏

🐾De laatste loodjes wegen het zwaarst… Alina staat er helemaal alleen voor maar gelukkig zijn er nu een aantal klusjesmannen die haar helpen met het bouwen van de hondenverblijven.💪💪

De honden mogen vrij rondlopen in de kennel zoals op de foto is te zien. Er is haast geboden want de Roemeense winters zijn vreselijk koud 🥶en dan moeten ze stoppen met bouwen. De honden MOETEN voor de sneeuw in hun nieuwe verblijf zitten 🤞🤞🤞 zeker omdat het huidige verblijf nog steeds €220 euro per maand kost.

💔Bijgevoegde rekeningen van materialen en arbeid is €1197 😭waar nog €897 euro van open staat. Het lijkt een onmogelijke opdracht maar als iedereen €1 kan missen zijn we er heeeel snel! 🤞

Doneren kan via rekening NL15 RABO 0344 5486 35 t.n.v. Stichting Help een Hond ov.v. shelter bouwen

Via tikkie €2,50 https://tikkie.me/pay/f8mtjgt3bbfc9ro7kl36
Via tikkie €7,50 https://tikkie.me/pay/e7b9tnkm1utv19uc218a
Via tikkie vrij bedrag https://tikkie.me/pay/5983ej0hlufustu8ndqf

Deze links zijn geldig t/m 22 november

Via Paypal https://paypal.me/pools/c/8j9k6s3vhK

🐾Duizendmaal dank namens de hondjes🐾

HELP ons DROMEN, van een eigen plek in Roemenië, waar de honden veilig zijn, liefdevol verzorgd worden en geen honger lijden. Geen dodingsasiel voor deze honden, maar een springplank naar een mooie toekomst. Ter voorbereiding op een leven als huishond met voldoende gelegenheid om de honden goed te observeren, te leren lopen aan een lijn enzovoorts. Zo kunnen ze alvast kennis maken met nieuwe dingen, in alle rust met tijd en geduld.
Zonder de angst dat bijvoorbeeld de asielbaas beslist over het lot van een hond. Geen zeggenschap over het land wat je huurt. De enige constante factor is dan de onzekerheid, dat willen we echt niet meer. De shelter van Alina wordt steeds meer een bouwval, de hokken worden eerder dan de afspraak afgebroken. Het gevolg is, te veel honden met enorme stress op een veel te kleine oppervlakte.

Wat is onze droom? Beter gezegd ons plan. We willen een eigen stuk land kopen, in de buurt waar Alina woont. Zodat zij haar passie voort kan zetten, net als wij. Honden een goede toekomst geven! Wat is daar voor nodig? Behalve liefde, gedrevenheid, wilskracht en ons niet laten ontmoedigen omdat het best lastig is? Juist: donaties om dit te verwezenlijken. Het stuk land wat we op het oog hebben kost € 5.000 euro zonder kennels, gewoon de kale grond. We hebben al meer dan 2500 likes op onze facebookpagina. Zijn we heel optimistisch met ons idee? Als iedereen €1 euro per maand zou doneren, dan kunnen we over een half jaar gaan bouwen. Inmiddels is er al €3.000,- euro gedoneerd door hele trouwe donateurs waarvoor heel veel dank! Laat onze droom ons doel worden!!!! We gaan het grote verschil maken….voor de honden!? We gaan ervoor, jullie ook?

Update juni 2019 
Er is helaas nog niet genoeg geld opgehaald om een eigen stuk land te kopen en dan ook nog een kennel te bouwen. Er is een nieuwe actie gestart om meer geld bij elkaar te krijgen om toch onze droom werkelijkheid te maken. Inmiddels is er al €3.900,- euro gedoneerd!!

Update september 2019
YES! Al het geld is binnen!!!! Het bouwen is begonnen en hopelijk kunnen alle honden voor de barre winter in Roemenië verhuizen.
Er is nog wel ongeveer € 700,- euro nodig om bouwmaterialen te kunnen betalen dus donaties zijn nog steeds van harte welkom!!!

Doneren kan op de volgende manieren:

  • Doe mee via www.teaming.net/helpeenhond voor maar 1 euro per maand! Meld je snel aan, en help onze droom waar te maken voor de Roemeense honden!
  • Het instellen van een maandelijkse overboeking naar rekeningnummer NL15 RABO 0344 5486 35 t.n.v. Stichting Help een Hond ov.v. shelter bouwen
  • Kies zelf het bedrag via iDeal
  • Via Paypal