Een eigen shelter

HELP ons DROMEN, van een eigen plek in Roemenië, waar de honden veilig zijn, liefdevol verzorgd worden en geen honger lijden. Geen dodingsasiel voor deze honden, maar een springplank naar een mooie toekomst. Ter voorbereiding op een leven als huishond met voldoende gelegenheid om de honden goed te observeren, te leren lopen aan een lijn enzovoorts. Zo kunnen ze alvast kennis maken met nieuwe dingen, in alle rust met tijd en geduld.
Zonder de angst dat bijvoorbeeld de asielbaas beslist over het lot van een hond. Geen zeggenschap over het land wat je huurt. De enige constante factor is dan de onzekerheid, dat willen we echt niet meer. De shelter van Alina wordt steeds meer een bouwval, de hokken worden eerder dan de afspraak afgebroken. Het gevolg is, te veel honden met enorme stress op een veel te kleine oppervlakte.

Wat is onze droom? Beter gezegd ons plan. We willen een eigen stuk land kopen, in de buurt waar Alina woont. Zodat zij haar passie voort kan zetten, net als wij. Honden een goede toekomst geven! Wat is daar voor nodig? Behalve liefde, gedrevenheid, wilskracht en ons niet laten ontmoedigen omdat het best lastig is? Juist: donaties om dit te verwezenlijken. Het stuk land wat we op het oog hebben kost € 5.000 euro zonder kennels, gewoon de kale grond. We hebben al meer dan 2500 likes op onze facebookpagina. Zijn we heel optimistisch met ons idee? Als iedereen €1 euro per maand zou doneren, dan kunnen we over een half jaar gaan bouwen. Inmiddels is er al €3.000,- euro gedoneerd door hele trouwe donateurs waarvoor heel veel dank! Laat onze droom ons doel worden!!!!

We gaan het grote verschil maken….voor de honden!? We gaan ervoor, jullie ook?

UPDATE juni 2019

Er is helaas nog niet genoeg geld opgehaald om een eigen stuk land te kopen en dan ook nog een kennel te bouwen. Er is een nieuwe actie gestart om meer geld bij elkaar te krijgen om toch onze droom werkelijkheid te maken. Inmiddels is er al €3.900,- euro gedoneerd!!

Doneren kan op de volgende manieren:

  • Doe mee via www.teaming.net/helpeenhond voor maar 1 euro per maand! Meld je snel aan, en help onze droom waar te maken voor de Roemeense honden!
  • Het instellen van een maandelijkse overboeking naar rekeningnummer NL15 RABO 0344 5486 35 t.n.v. Stichting Help een Hond ov.v. shelter Alina
  • Kies zelf het bedrag via iDeal
  • Via Paypal