Donatie voor voer

Stichting Help een Hond is een organisatie met alleen vrijwilligers, wat betekent dat we geen winst maken. Alles wat bij ons binnenkomt aan donaties gaat naar de honden. Dat kan zijn om een hond te laten steriliseren. Of om hem te laten enten, medisch te laten verzorgen of gewoon door het transport te betalen zodat hij/zij dat felbegeerde enkeltje naar Nederland krijgt. Ook wordt er voer gekocht voor de opvang in Roemenië. In Roemenië sterven honden door een gebrek aan voer. Er wordt enorm veel honger geleden. Ook in de asiels is een ernstig tekort aan voer.

Wilt u ons helpen met een donatie? Elke euro is meer dan welkom!

Doneer via Ideal of scan de QR code en kies zelf het bedrag:

Liever uw donatie naar ons rekeningnummer in Nederland overmaken? Dat kan door het gewenste bedrag over te maken naar rekeningnummer NL15 RABO 0344 5486 35 t.n.v. Stichting Help een Hond o.v.v. donatie voer.

Indien u voer in Nederland over heeft of voer in Nederland als donatie wil bestellen kunt u contact met ons opnemen. Het ingezamelde voer wordt per vrachtwagen naar het asiel in Roemenië gebracht. Namens de honden en de vrijwilligers super bedankt voor uw donatie!!

zwerfhond