Sterilisatie van de Roemeens hond

Waarom sterilisatie van de Roemeense straathond?

In Roemenië is het doen van een sterilisatie bij de honden niet zo gebruikelijk als bij ons. De schatting is dat er in Roemenië tussen de 1 en 3 miljoen zwerfhonden zijn. De Roemeense straathonden leiden (en lijden) een erbarmelijk bestaan. De sterilisatie van deze Roemeense honden kan de populatie van de Roemeense staathonden eindelijk doen dalen. Het leven van de gesteriliseerde en gecastreerde honden kunnen we veel minder zwaar maken door het uitvoeren van meer en meer castratie en sterilisatie. De teefjes zonder sterilisatie worden tijdens hun loopsheid drie weken lang opgejaagd en verkracht en door verschillende reuen gedekt. Met als gevolg constante stress en een bevalling op straat, met alle zeer nare gevolgen. De pups sterven vaak op straat. Iedere sterilisatie helpt al zoveel leed voorkomen!

Helpt u mee het leven van een straathond te verbeteren en heel veel puppy’s te voorkomen?
Doneer alstublieft en help! Ook de onzichtbare honden verdienen en krijgen onze hulp maar we kunnen niet helpen zonder uw hulp.

Doneren

Voor maar 25 euro per hond kunnen we al zoveel leed voorkomen. De puppykraan moet dicht. Dweilen met de kraan open doen we liever niet, vandaar.

Doneer via Ideal en kies zelf het bedrag:

 

Scan de QR Code of doneer via Paypal :

Liever uw donatie naar ons bankrekeningnummer overmaken? Dat kan door het gewenste bedrag over te maken naar rekeningnummer NL15 RABO 0344 5486 35 t.n.v. Stichting Help een Hond o.v.v. sterilisatie.