Dani

21/7 nieuwe filmpjes en foto’s! Gouden mandje gezocht voor lieve pup! Dani en Maiko zijn door Daniela op hetzelfde veld gevonden, maar wel met een week tijd er tussen. Volgens de dierenarts zijn ze even oud en rond eind april geboren. Mogelijk zijn het broertjes, maar dat zullen we nooit zeker weten.

Dani is de grootste van de twee. Hij groeit als kool, dus hij kan best wel een redelijk grote jongen worden. Hij is nu, half juli, 40 cm groot. Omdat de ouders onbekend zijn is het echter moeilijk om te voorspellen hoe groot hij zal worden. Het inentingsprogramma is opgestart. Het duurt echter nog wel eventjes voordat ze oud genoeg zijn om te reizen, dat is ongeveer eind augustus mogelijk. Dat geeft ons de tijd om op zoek te gaan naar een hele fijne baas voor deze leuke pup!

Het lijkt er op dat Dani een mix berghond is. We zoeken daarom een ervaren hondenbaas met een huis met een tuin. Heeft u serieuze interesse in Dani en kunt u hem een heel goed thuis bieden? Neem dan vooral contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 
«
»