Cxena

In Nederland!

Cxena verbleef alweer een tijdje in de shelter van Marius, wachtend op haar enkeltje geluk. Vorig jaar bleek echter dat zij besmet was met hartworm. Helaas waren er in Roemenië geen mogelijkheden om Cxena hiervoor te behandelen. Dit zou een verdrietig einde van een toch al treurig hondenleven zijn. Gelukkig kon Cxena ondergebracht worden bij een opvangadres in Nederland. In maart 2021 is zij aangekomen en haar behandeling is gelijk opgestart!

Inmiddels zijn we zo ver dat we kunnen gaan uitkijken naar een thuis voor altijd voor Cxena. De behandeling tegen de hartworm is geslaagd afgerond. Haar verzorgster schrijft het volgende over Cxena: Cxena wandelt erg fijn mee iedere morgen, ze geniet van het bos en laat wandelaars en fietsers goed met rust. Op het erf is Cxena erg wantrouwend naar vreemden. Dit gaat wel steeds beter en ze leert om bezoekers te negeren. Cxena is erg sociaal naar de andere honden, ze laat de kaas niet van het brood eten maar ze kan zich ook overgeven aan situaties. Haar verzorgster kan lezen en schrijven met Cxena, ze kan zich dus goed verbinden aan iemand. Ze is eenkennig en zou goed gedijen op een plek met weinig gezinsleden, weinig bezoekers, een tuin en fijne wandelingen. Een al aanwezig hondenmaatje is prima!

De geboortedatum van Cxena is gezet op 5 mei 2018, haar schouderhoogte is 52 cm.

Cxena is te bezoeken in Horn. Vul bij serieuze interesse in Cxena het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 
«
»