Cxena

Te bezoeken in Nederland!

Lieve Cxena verbleef alweer een tijdje in de shelter, wachtend op haar enkeltje geluk. Recent bleek echter dat zij besmet was met hartworm. Helaas waren er in Roemeniƫ geen mogelijkheden om Cxena hiervoor te behandelen. Dit zou een verdrietig einde van een toch al treurig hondenleven zijn. Gelukkig kon Cxena ondergebracht worden bij een ervaren opvanggezin in Nederland. Op 13 maart is zij aangekomen en haar behandeling is gelijk opgestart! We hebben hoop dat het helemaal goed komt voor deze lieve hond en dat zij een hele fijne toekomst gaat krijgen.

Als Cxena hersteld is komt zij beschikbaar voor adoptie, dan gaan we voor haar op zoek naar dat geweldige 5*****huisje. Dat heeft zij wel verdiend! Bent u geraakt door haar verhaal en heeft u misschien zelfs belangstelling in Cxena? Houdt dan de website goed in de gaten!

Cxena komt uit de shelter van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plek voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius hard nodig heeft.

 

 

 
«
»