Colin

7-7-23 Colin is de grootste van de twee broertjes, hij meet 48 cm op de schouder. Hij is een vrolijke en speelse jonge reu en heeft meer zelfvertrouwen dan zijn broertje. Van de wandelingen met de vrijwilligers geniet hij enorm, vooral als ze naar de rivier gaan om te zwemmen.

10-7-23 De pups Colin en Casper werden al weken met hun moeder op straat gesignaleerd. Moeder Karo was duidelijk geen straathond en de hondjes zijn gevoerd door onze vrijwilligers uit Harghita tot ze alle drie de honden mee hebben kunnen nemen. Ze verblijven nu in de shelter, in afwachting van een fijne baas. Tot die tijd doen de vrijwilligers hun best om Casper en Colin voor te bereiden op een leven als huishond!

De pups zijn geboren in het najaar van 2021. Het zijn kleine middelmaatjes, de exacte hoogte van de jongens volgt nog. De broertjes lijken erg veel op elkaar, dankzij de witte voetjes van Casper zijn ze toch goed uit elkaar te houden. Casper en Colin zijn vrolijke en lieve jonge honden, Colin mocht pas mee met een wandeling naar de rivier, hij bleek een echte waterrat! Hopelijk is er snel een leuke familie voor Colin waar hij in de toekomst fijne wandelingen mee kan maken en vaker mag zwemmen!

We zoeken voor Colin een adoptant:

  • met genoeg tijd om Colin te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Heeft u interesse in Colin? Als u het intakeformulier invult nemen wij contact met u op!

 

 

 

 
«
»