Cloe

Cloe en Cathy zijn in het voorjaar van 2021 samen gevonden. Ze speelden vlak naast een weg waar hard wordt gereden, levensgevaarlijk! Ze zijn meegenomen en zijn nu veilig in de opvang in Harghita. In de opvang blijkt Cloe een lieve en aanhankelijke jongedame. Volgens haar verzorgers gedraagt ze zich keurig! Er wordt geoefend met het aangelijnd wandelen en ze blijkt zwemmen heel erg leuk te vinden!

Waarschijnlijk is Cloe rond begin 2020 geboren. Ze is inmiddels gesteriliseerd en helemaal klaar voor haar enkeltje geluk! Vriendinnetje Cathy heeft haar thuis voor altijd gevonden, nu wordt het ook hoog tijd voor Cloe.

Cloe is een leuke hond en ze heeft in de shelter al veel geleerd, maar een leven als huishond is haar waarschijnlijk helemaal onbekend. Daar zal ze helemaal aan moeten wennen. Daarom zoeken we voor haar een thuis met tuin in een rustige woonomgeving. Haar toekomstige baasje heeft zich erin verdiept hoe je een rescuehond goed kan begeleiden, heeft geduld en geeft niet op als het tegenzit.

Heeft u serieuze interesse in Cloe en kunt u haar een goed thuis bieden? Neem dan contact met ons op of vul het adoptieformulier in.

Op de website geplaatst d.d. 1-4-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»