Cloe

15/8 nieuwe foto’s en filmpje!

Cloe en Cathy zijn in het voorjaar van 2021 samen gevonden. Ze speelden vlak naast een weg waar hard wordt gereden, levensgevaarlijk! Ze zijn meegenomen en zijn nu veilig in de opvang in Harghita. In de opvang blijkt Cloe een lieve en aanhankelijke jongedame. Volgens haar verzorgers gedraagt ze zich keurig! Er wordt geoefend met het aangelijnd wandelen en ze blijkt zwemmen heel erg leuk te vinden!

Waarschijnlijk is Cloe rond begin 2020 geboren. Ze is inmiddels gesteriliseerd en helemaal klaar voor haar enkeltje geluk! Vriendinnetje Cloe heeft haar thuis voor altijd gevonden, nu wordt het ook hoog tijd voor Cloe.

Cloe is een leuke hond en ze heeft in de shelter al veel geleerd, maar een leven als huishond is haar waarschijnlijk helemaal onbekend. We weten niet hoe ze zal reageren in een huiselijke situatie. Daarom zoeken we voor haar een rustig thuis: geen kinderen onder de 12 jaar, weinig aanloop en een rustige woonomgeving met tuin. Haar toekomstige baasje heeft zich erin verdiept hoe je een rescuehond goed kan begeleiden, heeft geduld en geeft niet op als het tegenzit.

Heeft u serieuze interesse in Cloe en kunt u haar een goed thuis bieden? Neem dan alvast contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
«
»