Cici

Bent u op zoek naar vrolijk gezelschap? Kijk dan eens naar dit ontzettend leuke jonge teefje! Cici is naar Daniela gebracht door een man die haar in zijn tuin heeft gevonden. Er is vervolgens nog geïnformeerd of er een eigenaar op zoek naar haar was, maar niemand bleek Cici te missen. Onbegrijpelijk, wij vinden haar geweldig!

Inmiddels is Cici wel gechipt en haar vaccinatieprogramma is gestart, we kunnen alvast op zoek naar een baasje voor haar. De leeftijd van Cici is geschat op 8 à 10 maanden jong, dan zou ze rond de zomer van 2022 geboren zijn. Ze is klein van formaat en heeft een sportief uiterlijk met een intelligent koppie. Ze heeft wat weg van een boerenfox. Cici verblijft nu bij Daniela in huis, waar ze zich ondanks al haar energie goed gedraagt. Samen met een andere hond kan ze zonder problemen een paar uurtjes alleen blijven. Kijk voor een goed beeld vooral ook naar de leuke filmpjes van haar.

Cici is een energieke jongedame die nog wel veel zal moeten leren. Wij denken dat ze een leuke hond is voor een sportieve baas die graag actief bezig is met de hond. Behendigheid of samen hardlopen, als ze in haar nieuwe leefomgeving goed gewend is zien we het haar zo doen!

Bent u helemaal weg van deze kleine maar sportieve jongedame en kunt u haar een goed thuis geven? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»