Casper

7-7-23 De broertjes Casper en Colin zijn inmiddels volwassen honden. Casper heeft iets kleiner dan zijn broer Colin, zijn schouderhoogte is 44 cm. Casper is een speelse jonge hond die veel van balletjes gooien houdt. Het maken van de foto’s vindt hij een beetje spannend, maar hij doet toch zijn best. Hij kijkt een beetje de kat uit de boom, maar voor zijn vaste verzorgers is hij erg aanhankelijk.

10-7-22 De pups Casper en Colin werden al weken met hun moeder op straat gesignaleerd. Moeder Karo was duidelijk geen straathond en de hondjes zijn gevoerd door onze vrijwilligers uit Harghita tot ze alledrie de honden mee hebben kunnen nemen. Ze verblijven nu in de shelter, in afwachting van een fijne baas. Tot die tijd doen de vrijwilligers hun best om Casper en Colin voor te bereiden op een leven als huishond!

De pups zijn geboren in het najaar van 2021. Het zijn kleine middelmaatjes, de exacte hoogte van de jongens volgt nog. De broertjes lijken erg veel op elkaar, dankzij de witte voetjes van Casper zijn ze toch goed uit elkaar te houden. Casper en Colin zijn vrolijke en lieve jonge honden, het zou fantastisch voor ze zijn als we leuke families voor ze kunnen vinden. Ze zijn volledig gevaccineerd en helemaal klaar voor hun enkeltje geluk!

We zoeken voor Casper een adoptant:

  • met genoeg tijd om Casper te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Heeft u interesse in Casper? Als u het intakeformulier invult nemen wij contact met u op!

 

 

 

 
«
»