Bruni

In Nederland te bezoeken!

Bruni is samen met zijn zusje en broertjes door kinderen gevonden. De kinderen hebben foto’s van de pupjes gemaakt en deze kwamen bij onze rescuer Monica terecht. Het weer werd slechter en ondanks dat Monica in haar huisje weinig ruimte heeft om de pups op te vangen, heeft ze het nestje opgehaald en alle zorg gegeven die ze nodig hadden.

Om zijn adoptiekansen te vergroten is Bruni samen met zijn broertje Boss half november naar een opvanggezin in Nederland gekomen. Hier is Bruni begonnen met het puppy ABC. Hij is een slim hondje en pakt de dagelijkse routine snel op. Er wordt geoefend met het wandelen. Het tuigje en riempje omdoen gaat prima, maar het wandelen vindt Bruni best nog spannend. Zijn behoefte doet nog liever binnen op een puppypad. Verder is Bruni een open en blije pup. Hij is speels en is graag bij zijn tijdelijke familie. Met de honden van het gezin kan hij het ook prima vinden. Bij zijn rescuer leefde Boss met katten, met de juiste begeleiding verwachten we geen problemen als er bij zijn toekomstige thuis ook katten zijn.

De geboortedatum van Bruni is gezet op 21 juli. Nu hij vier maanden oud is, is hij ongeveer 28 cm hoog. We zoeken voor Bruni een leuke familie waar hij verder op kan groeien tot een leuke, blije huishond. Vul bij serieuze interesse in Bruni het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 
«