Brian

19/7 nieuw filmpje

De broertjes Roman en Brian zijn als pup door de rescuers van Harghita bij een baas weggehaald waar ze het heel erg slecht hadden. Inmiddels zijn we een paar maanden later en de twee zijn opgegroeid tot prachtige, speelse en levendige honden. Ze gedragen zich vriendelijk naar hun verzorgers en gaan prima om met andere honden.

Brian is de bruine reu. De geboortedatum ligt vermoedelijk rond juni 2021. De ouders kennen we niet, maar vanwege zijn uiterlijk vermoeden we dat hij een herdermix is. We hopen dat Brian een toekomst als huishond krijgt en als voorbereiding daarop is begonnen met het oefenen met aangelijnd wandelen. Brian is iets minder dapper dan zijn broer, maar zijn rescuer verwacht dat hij prima in staat zal zijn om te wennen aan het leven in huis. De vaccinaties zijn helemaal op orde en nu gaan we op zoek naar een leuke familie voor deze lieve hond!

We zoeken voor Brian een adoptant:

  • met genoeg tijd om Brian te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Brian contact met ons op voor meer informatie of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 
«
»