Brian

6-7-23 Brian is één van de langzitters, er kwam nog geen enkele aanvraag voor hem. Dat terwijl hij volgens zijn verzorgers een hele leuke hond is die het met iedereen goed kan vinden. Hij mag soms mee met de wandelingen naar de stad, waar hij enorm van de aandacht geniet. Hij meet 56 cm op de schouder.

5-1-22 De broertjes Roman en Brian zijn als pup bij een baas weggehaald waar ze het heel erg slecht hadden. De honden zijn opgegroeid in de shelters van onze rescuers in Harghita. Zij hebben goed werk geleverd want het zijn mooie en erg lieve honden geworden met elk een eigen karakter.

De geboortedatum van de broers ligt vermoedelijk rond juni 2021. Het zijn prachtige Roemeense mixen. Wellicht hebben ze wat herdergenen, maar omdat de ouders onbekend zijn weten we dit niet zeker. De hoogte van Brian en Roman ligt rond de 55 cm. Beide honden gedragen zich sociaal naar de verzorgers en naar de andere honden in de shelter. Brian is een actieve reu, hij heeft een heel ander temperament dan zijn broer die erg flegmatiek is. Hij vindt het geweldig om achter vogels aan te rennen wat er erg grappig uitziet. De onderstaande filmpjes geven een aardige indruk van deze aantrekkelijke reu.

In de shelter in Harghita leven de honden het grootste deel van de dag in kennels maar komen er dagelijks uit om te spelen, rond te scharrelen en natuurlijk om aangehaald te worden. De vrijwilligers zijn begonnen om Brian en Roman te leren om aangelijnd te wandelen. Belangstellenden moeten zich echter realiseren dat Brian niet gewend is om in een huis te leven. Daarom zoeken we voor hem een fijne baas in een rustige woonomgeving, in een huis met een tuin.

Neem bij serieuze interesse in Brian contact met ons op voor meer informatie of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 

 

 
«
»