Black Berry

Ze is een paar dagen voor kerst door de vrijwilligers van Harghita gevonden. Broodmager was ze en toen ze brokjes kreeg ging ze janken… wat een dierenleed. Gelukkig is die nare tijd voor Black Berry voorbij, ze wordt nu goed en liefdevol verzorgd bij een particulier thuis. Dit is echter een tijdelijke oplossing, hopelijk is er snel een heel fijn thuis voor altijd voor haar!

Bij controle bleek Black Berry een geregistreerde chip te hebben. De dierenarts heeft het telefoonnummer gebeld, echter de persoon in kwestie verklaarde dat hij de hond niet kende. Dat hebben we vaker gehoord! Black Berry is geboren in maart 2021. Het vaccinatieprogramma is opgestart, nog eventjes en ze mag reizen. Vlak nadat ze gevonden is woog Black Berry 18 kg. Hier moet natuurlijk wat bijkomen maar ze heeft een mooie medium maat. Haar verzorger omschrijft haar als heel erg lief, Black Berry is een grote mensenvriend. Met de andere aanwezige honden en de kat kan ze het ook prima vinden.

We verwachten de komende periode nieuwe foto’s en filmpjes van Black Berry, houdt hiervoor de website in de gaten! Ondertussen gaan we alvast op zoek naar een vijfsterren mandje voor deze lieve hond. We zoeken voor haar een adoptant

  • met genoeg tijd om Black Berry te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Black Berry het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 
«
»