Black Berry

Ze is een paar dagen voor kerst door de vrijwilligers van Harghita gevonden. Broodmager was ze en toen ze brokjes kreeg ging ze janken… wat een dierenleed. Gelukkig is die nare tijd voor Black Berry voorbij, ze wordt nu goed en liefdevol verzorgd bij een particulier thuis. Dit is echter een tijdelijke oplossing, hopelijk is er snel een heel fijn thuis voor altijd voor haar!

Bij controle bleek Black Berry een geregistreerde chip te hebben. De dierenarts heeft het telefoonnummer gebeld, echter de persoon in kwestie verklaarde dat hij de hond niet kende. Dat hebben we vaker gehoord! Black Berry is geboren in maart 2021. Het vaccinatieprogramma is opgestart, nog eventjes en ze mag reizen. Vlak nadat ze gevonden is woog Black Berry 18 kg. Hier moet natuurlijk wat bijkomen maar ze heeft een mooie medium maat. Haar verzorger omschrijft haar als heel erg lief, Black Berry is een grote mensenvriend. Met de andere aanwezige honden en de kat kan ze het ook prima vinden.

Update 19/2: Het gaat erg goed met Black Berry. Hoewel ze nog steeds mager is, is ze al drie kg aangekomen en weegt ze 21 kg. Ze leeft tijdelijk bij een vrijwilliger in huis wat prima gaat. Black Berry is rustig in huis en kan ook eventjes alleen thuisblijven. Ze is erg aanhankelijk en houdt van spelen met de bal. Het aangelijnd wandelen doet ze prima en ze heeft zelfs al een paar commando’s geleerd. Kortom, ze is een heerlijke hond! Ge├»nteresseerden moeten zich wel realiseren dat ze ondanks deze achtergrond toch zal moeten wennen aan het leven in Nederland. Daarom zoeken wij een adoptant voor haar met kennis over de begeleiding van een buitenlandse rescuehond.

Vul bij serieuze interesse in Black Berry het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»