Beni

Beni is één van de vijf pups welke met de moeder zijn gevonden op een bedrijfsterrein. De honden zijn gevoerd door de medewerkers van het bedrijf. De pups hebben hierdoor goede ervaringen opgedaan en gedragen zich in Roemenië ook vrij naar mensen. De pups zijn meegenomen en bij verschillende adressen ondergebracht. De moederhond bleef echter angstig. Zij mag op het terrein blijven waar zij ook in de toekomst gevoerd zal worden door de mensen die daar werken. Ze wordt uiteraard wel gesteriliseerd zodat ze niet nog meer ongewenste pups op de wereld kan zetten.

Broer en zus Beni en Angel verblijven samen op hetzelfde opvangadres. Het is een ontzettend leuk stel! Vriendelijk naar mensen en de verzorgers doen hun best om de kleintjes nieuwe, positieve ervaringen op te laten doen. De filmpjes geven een goed beeld van de twee!

De pups zijn geboren op 2 april 2022. Nu Beni zeven maanden oud is, is hij ongeveer 55 cm hoog. Hij is volledig gevaccineerd en klaar om te reizen.

We zoeken voor Beni een adoptant:

  • met genoeg tijd om Beni te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Beni het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»