Bella

De pupjes Sacha en Bella zijn buiten de bebouwde kom in het zuiden van Roemenië achtergelaten. Een dierenvriend heeft ze daar te eten en drinken gegeven tot het moment dat Sacha ineens heel erg mank liep. Vermoedelijk is ze door een auto aangereden. Via onze contacten in deze regio kon hulp voor de twee zusjes georganiseerd worden. Ze zijn meegenomen, naar de dierenarts geweest en veilig ondergebracht. Sacha moest geopereerd worden aan haar verwondingen.

Sacha en Bella zijn twee prachtige black and tan pups. Vermoedelijk zijn ze rond half april geboren, dan zouden ze nu ongeveer acht weken oud zijn. De verzorgster schrijft ons dat het twee schatjes zijn. Speels, aanhankelijk en gek op eten! We vermoeden dat ze niet zo groot worden, kleine middelmaatjes misschien. Omdat de ouders onbekend zijn weten we dit niet zeker.

Bella doet het goed in de opvang in Roemenië. Geïnteresseerden moeten zich desondanks wel realiseren dat rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden hebben om pups goed te socialiseren en dat ze bij adoptie in Nederland erg zullen moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u interesse in leuke Bella en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ter adoptie sinds 18 juni 2023

 

 

 

 

 
«
»