Beer

Beer is bijna 1 jaar oud, een lieverd, puur goud. Marius heeft Beer gevonden, de arme ziel was aangereden.. En ja even stoppen om de hond te helpen dat doen de meeste niet. Marius heeft Beer natuurlijk meegenomen naar de dierenarts waar hij vervolgens geopereerd is, hij heeft nog 4 poten maar gebruikt er 3. Dit zonder pijn maar het is wel een handicap. Beer is gecastreerd.

Wil je meer informatie of foto’s over/van deze leuke hond? Stuur snel een bericht!

In verband met het Corona virus is reizen vanuit Roemenië ingewikkelder. Momenteel is het door de strenge regels op straat in Roemenië niet mogelijk voor Marius om de honden naar de dierenarts te brengen voor de laatste checks en inentingen. De verwachting is dat deze hond pas na half juni de mogelijkheid heeft om naar Nederland te komen. Reserveren kan wel alvast!

De shelter met 60 andere honden is een vreselijke plek om te zijn. Marius Ionut doet zijn uiterste best om alle 60 honden te voeren, aandacht te geven en te verzorgen. Maar dit zijn er al veels te veel, en nog zoveel honden die op straat lopen. Ieder plekje in de shelter wat vrij komt maakt ruimte voor een arme ziel die op straat rond zwerft.

 
«
»