Arlo

In Nederland!

Sinds een paar weken verblijft Arlo bij een opvanggezin. Hij doet het daar erg goed, we geven een kleine samenvatting van de leuke berichtjes die we van zijn opvangvrouwtje kregen!

Na 3 weken opvang heeft Arlo zich goed aangepast aan de routine van het opvanggezin. De eerste dagen waren wat moeilijk voor hem en tilde hij op spannende momenten soms zijn lip op. Inmiddels is deze periode achter de rug en heeft hij een groot vertrouwen in zijn opvangvrouwtje gekregen. Arlo geniet nu enorm van het leven als huishond. Stoeien, knuffelen, opgetild worden en zelfs visite, hij vindt het allemaal geweldig!
Arlo kan makkelijk een aantal uren alleen blijven, en is lekker rustig in huis. Arlo zal wel naar een cursus moeten of een baasje die de ervaring heeft om hem alle fijne kneepjes te leren, maar dat doet hij graag. Hij pakt alles snel op en het is een plezier om met hem aan de slag te gaan.
Arlo is een heerlijk actief hondje die iedereen aardig vindt. Aandacht is alles voor hem en hij krijgt ook van vreemde mensen graag een aai over zijn bolletje. Hij gaat graag mee wandelen en heeft inmiddels geleerd om naast de scootmobiel uitgelaten te worden.

Kortom, Arlo is een toffe hond, een leuke lieve stuiterbal, die een stevige baas nodig heeft met verstand en begrip van omgangsvormen van en met honden. Deze baas krijgt een geweldige kameraad aan Arlo.

Arlo is afkomstig uit de kleine opvang van Eszter, zij heeft hem op straat gevonden. De leeftijd van Arlo is geschat op 3 jr jong, geboren rond begin 2020. Hij meet 40 cm op de schouder en weegt 17 kg. Arlo kan met katten.

Arlo is te bezoeken in Hardinxveld-Giessendam. Vul bij serieuze interesse in Arlo het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»