Ariël

Ariël had een baas maar die wilde haar niet meer. En zo kwam ze in de shelter van Marius terecht. Ariël is een jong teefje een jaar oud. Ariël is gesteriliseerd. Ze is een grappig hondje om te zien met een mooie dikke vacht en korte pootjes. Ze weegt 12 kg. Misschien groeit ze nog iets, maar waarschijnlijk niet zoveel meer.

Bij kennismaking kijkt ze eerst even de kat uit de boom. Als ze eenmaal in de gaten heeft dat het goed is blijkt ze een lief en sociaal hondje. Ze is bijna klaar voor haar enkeltje geluk! Bij wie staat haar mandje?

Ariël verblijft in de opvang van Marius. Marius heeft in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plaats voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius nodig heeft.

 

 
«
»