Archie

Archie en Adam zijn de pups van Jolene, de kettinghond die in een tuin aan de ketting lag te verpieteren en zo’n beetje ieder halfjaar pups kreeg. Toen Jolene werd opgehaald om gesteriliseerd te worden zodat er niet nog meer ongewenste pups zouden komen bleken er twee pasgeboren pups bij te liggen.. Archie en Adam. Timea heeft het hele gezinnetje meegenomen en goed verzorgd. Zowel moeder Jolene als de twee broertjes maken het nu goed.

De pups zijn rond 12 maart geboren. Op een leeftijd van zestien weken zijn ze volledig gevaccineerd en zouden ze mogen reizen. Archie en Adam  zijn vrolijke pups die graag met de andere honden en hun verzorgsters spelen. Ze hebben een goed voorbeeld van moeder Jolene meegekregen die ook geniet van de aandacht van mensen. Moeder Jolene is ongeveer 52 cm hoog. De vader van de pups is onbekend, maar de verwachting is dat zij ook tot een flinke middelmaat uitgroeien.

Het gaat met de broertjes in de Roemeense opvang. Het zijn vrije, sociale pups. Geïnteresseerden moeten zich desondanks wel realiseren dat rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden hebben om pups goed te socialiseren en dat ze bij adoptie in Nederland erg zullen moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving.  Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in één van de broertjes en kunt u hem een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 

 
«
»