Ananasz

Ananasz is met haar zusje en broertjes gevonden op een plek in de regio Harghita waar vaker honden gedumpt worden. Rescuers gaan er geregeld kijken en doen wat ze kunnen. Ananasz had geluk, zij en de rest van het nest zijn meegenomen en verzorgd. Nu verblijft ze in de shelter van Ioana. De honden verblijven hier in kennels en komen er dagelijks uit om te spelen, rond te scharrelen en natuurlijk om aangehaald te worden. De vrijwilligers doen hun best om de honden alvast het één en ander te leren, maar belangstellenden moeten zich realiseren dat ze niet gewend zijn om in een huis te leven.

De drie pubers kunnen het in de shelter goed vinden met de andere honden, maar ze zoeken vooral het gezelschap van de pups. De dierenarts heeft de geboortedatum gezet op 20 mei 2022. Ananasz is gemeten toen ze een half jaar oud was, ze was toen 51 cm. Daar zullen nog wat centimeters bijkomen! Net als haar broer heeft Ananasz een kort staartje. We weten niet of ze zo geboren is of dat haar staart gecoupeerd is. Haar verzorgsters omschrijven haar als een lieve hond met een rustig temperament.

We zoeken voor Ananasz een adoptant:

  • met genoeg tijd om Ananasz te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Ananasz het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

 

 
«
»