Alex

In Nederland!

Baasje gezocht voor jonge Husky-mix reu. Alex verblijft bij een opvanggezin in Nederland. Het leven als huishond was helemaal nieuw voor hem, maar hij bleek al snel een goede leerling! In het begin kan Alex afwachtend zijn naar mensen die hij niet kent, maar met een beetje geduld voelt hij zich snel veilig en zie je de echte Alex: een blije en speelse hond die stiekem ook een knuffelkont is, een nieuwsgierige en leergierig hond die echt je maatje wordt.

De riem vindt Alex een beetje spannend, maar eenmaal aan is hij enthousiast om naar buiten te gaan. Buiten raakt hij door alle nieuwe indrukken soms een beetje overprikkeld, maar hij went hier steeds beter aan. Andere honden vindt hij leuk en gaat hij piepend uit enthousiasme naartoe.

De moeder van Alex is een Husky, de vader is onbekend. Alex heeft in het uiterlijk veel meegekregen van zijn moeder, maar hij is wel wat kleiner. Hij is in het voorjaar van 2021 geboren. Hij lijkt best groot op de foto’s, maar dat is hij echt niet, hij meet ongeveer 52 cm op de schouder. Alex is te bezoeken in Nijmegen.

Zijn achtergrond: De moeder van Alex is in Targoviste op straat achtergelaten. Hier kreeg ze vijf pups. Een paar pups zijn meegenomen door inwoners van de stad, Alex en zusje Alexa kwamen bij Marius in de opvang. Onderstaand is ook een filmpje van de moeder geplaatst.

We zoeken voor Alex een adoptant:

  • met genoeg tijd om Alex te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Alex contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

 

 

 

 
«
»